Raja Lawak Musim Ke-5, Makanya Malam Ini Mereka Buka Gelanggang

Astro Raja Lawak Musim ke 5

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera hendaknya. Hahahahaha…lawak-lawak, taip LAWAK <jarak> MIRO ke 32999…hahahaha…bergurau. Wokeh, program realiti yang mencari makhluk tuhan yang bernama manusia yang bisa buat orang geli ketiak, tumit, lutut, usus kecil dan segala pancaindera yang ada akan beraksi tepat 9 malam ini, di Saluran Astro Prima..I Feel Gewddd..halamak.. salah tagline..ampun pak astro ampun..=). Gua kasi up program ini sebab musababnya adalah gua memang layan walaupun bermula dengan musim ke 4..musim sebelum ini gua tak terdedah lagi dengan program sebegini. Siapa pulak peserta-pesertanya, ayuh kita terjahhhh….

12272010_pesertaRL5(a)

Peserta-pesertanya terdiri dari 4 individu atau peseorangan lelaki Malaysia (wah, macam badminton pulak..hah ha) iaitu….drum roll please…

NAZMI
MAN
EPY
LEMAN

Manakala acara berkumpulan berirama pulak (aik, ini lain macam pulak kategorinya)..colan-colannya ialah :

Kumpulan PUKAW
Kumpulan R2
Kumpulan BOBO
Kumpulan KOPIO
Kumpulan BALAS
Kumpulan KAMI
Kumpulan LUCKY
Kumpulan TBO

Haa…kalau korang nak tengok wajah-wajah diorang..pandai-pandai lah korang masuk laman sesawang Astro Raja Lawak atau FB Raja Lawak Musim ke 5 ni haa cik kiah oiii..

Dan kalau korang berperasaan dekat kumpulan LUCKY tu pasaipa aku kasi BOLD..haaa…ini yang kita tidak tahu…hahaha..sebabnya ialah..salah seorang anggota depa, kawan sekolah aku dulu..nama dia Zhafir..siyes beb, gua tak de bran nak kencing-kencing sama lu..mamat tu memang lawak tahap dewa masa sekolah dulu-dulu..sekarang ni gua harap skill dia bertambah maju dan berdaya saing…hahahaa..so VOTE for them..klu lu semua-semua tarak undi, haa,,,cat melah wa kasih simbah lu punya lumah nyerr punn..lu ingat aaa..>_<..korang vote la mana yang paling lawak..hehehe..yg terbaek naa.

LUCKY Raja Lawak 5Yang specky dan kulit kaler sama macam aku tu la kawan sekolah aku…hai kawan, time ni la dandan mengaku kawan kan…hakhakhak..ade mak kesah!!

 

raja lawak astro Bila mamat 2 orang ni nak insaf-insaf..hahaha..JOZAN terbaik

Pengacara kali ini tak lain dan tak bukan, si JOZAN la..sapa lagi kan..makhluk 2 orang ni memang gua suspek..antara produk Raja Lawak yang paling masyhur di muka bumi ini. So, di harap kalian dapat menonton malam ini secara live sebab..sobbss…sebab…gua tarak mulih tengok sicara langsung nyerr…lumah gua tarak ada asetero maa…haiyaa..jadi, gua layan delay kat TiubKau ke atau donlod je nanti..T_T..Sekian, terima kasih, mood gua tak berapa elok dah ni..Babai..

Related Posts with Thumbnails