Nak Tahu Siapa Bakal Juara AF8?

 

 

akademi-fantasi-8

Assalamualaikum…kepada peminat2 AF di luar sana (aku xminat pun)…hahahaha…siapa agaknya yang menjadi juara pada malam ni?…korang bajet sape?…aku walaupun xminat kan tapi demi pengetahuan asas, aku vote mamat ni….sapa mamat tu yer…jom kita lihat…

 

312010_pelajaraf8a

 

Klu xsilap aku ni lah rupa para pelajar AF musim ke 8 kan, nama2 mereka xyah gitau la kan, for sure korang dah tau kan…yang aku nak gitau pilihan sang juara malam ni sapa lagi klu bukan…..

i

i

i

i

i

i

 

Miro AF8

 

Wakakaka…ni lah bila aku bosan2 xda idea…tiba2…bila mentol menyala…pinjam tagline brader alep jap…minta maap bebanyak la sapa yg baca entri aku ni…cam haram kan….maap kan kami penunggu gua..maap kan kami…huhuhuhhu

 

OK, apa2 pun vote dan sms la mamat ni yer…muahahahaa.Sekian, terima kasih

 

p/s : sapa yang nak kutuk, maki, apa2 pun pasal mamat di atas…dia kata dia redha jer…ahaks

6 Response to "Nak Tahu Siapa Bakal Juara AF8?"

  1. siapa yang akan menang.....???? menjadi persoalan...

    AF8 Terkini: Shahir or Adira??

  2. haha.
    aku vote ko.
    jgn risau

  3. wakakaka..

    ape tagline ko? wakluuuuuuuuuuuuuuu milo ais satuuuuu..camtu?ekekekeke

  4. bila masa mamat tu join? :D

    tunggu AF9 yer..

  5. Dah tau keputusan kan.. Lambat plak aku masuk blog ko ni

  6. kenapa korang x afundi mamat tu...kan dah xmenang...ahaks

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails