Apa Agaknya Status Haiwan Bila Fesbooking?

 

 

 

 

FB haiwan

Ahahahaha…apa khabar suma…mari kita berfikir sejenak…kalaulah haiwan2 kat atas muka bumi ni main fesbuk macam kita gak kan…apa status mereka agaknya….jom kita layannn..huhuhuu

 

 

ayam_jantan

chicken

cicak miro cornerz cicak-miro cornerz kucing

 kucingromantis

lalat An Aedes albopictus female mosquito feeds on a human blood meal. nyamuk

p/s : hehehehe….pic credit to Google.com

31 Response to "Apa Agaknya Status Haiwan Bila Fesbooking?"

  1. hahaahahaha...aku pun baru terpikir gak :D


    http://nomborsebelas.blogspot.com/

  2. hahaks lawak.


    ~ adakah itu simbolik kepada manusia? whatever, sepa kisah kan. hehe. nway, nice and funny n3.. :)

  3. ceh~makin maju la haiwan.ketinggalan manusia.hehe.best~

  4. @sebelas

    ...ahahaha..mari kita berfikir bersama2

  5. @Eqah Zaque Billetdoux

    ...ahahaha...lawak ker...huhuhu..trimas2

  6. Sekarang ni gengblogger pun dah tak boleh nak masuk. Ape hal malam ni ek?

  7. @siti nur fadhilah

    ...agagagaga...sapa yg sengal, tuan blog ke blog yg sengal..wakakaka

  8. hahaha..mesti dorg pun ada buat groups..fan page..kalo dorg ada blog plak amacam??=p

  9. @Roxy zai

    ...erk, fan page?...sapa la selebriti mereka2...wakakaka...blog?...xtau nak kata apa lagi..huhuhu

  10. org yg buat dialog ni mst full of idea....=)

  11. kucing 2 ekor tu sebijik mcm kucing i..serius

    i add u on fb so u can see for urself...=)

  12. @si hitam maness

    ...huhuhu...dialog itu ada yg aku reka sendiri tp idea asal dr forum komuniti

  13. fuyoo!!
    nyamuk pun berkira ke..
    hehehhee

  14. ahahahaha... lawak siot.. ok.. ku cop blog neh sbg blog besh

  15. @kenwooi

    ...thanks kenwooi

  16. @mie

    ....berkira gak...perasaan beb..depa pun ada taste gak...ahahhaks...bergurau

  17. @Jard The Great

    ...huhuhuhu...besh ker...ok Jard thanks a lot

  18. hahahahaha
    serius entry nih lawak
    sumpah lawak
    hahahahahaah

  19. haha..comei gilerr..muahahaa

  20. @udacun

    ...hikhiks..sapa comel giler?..aku ke?..terima kasih la puji..wakakaka...

  21. salam...
    kalau betul ada pesbok....sah macam-macam bunyi diorang uplod...baru meriah pesbok tu...

  22. @pak long

    ...ha pak long...kompom meriah fesbuk...huuhuhu

  23. nak jawab cakap ayam leh.. tu lah pasal.. kenapa telur sebiji riuh sekampung.. kan dah kena kebas telur tu.. huhuhu

  24. @cikgu isza

    ....ahahaha...cikgu isza, siyes lawak cikgu reply status ayam tu...mabeles

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails