Komen Sikit Hasil Kerja Tangan Miro

wak karjo

 

Assalamualaikum kengkawan yg ku kasihi sekalian….hari ini aku menggatalkan tangan buat kerja ‘seni’ skit…ahahahaha….So, aku nak jasa baik korang suma lah…komen2 la apa yang patut kan…haa, xkira la komen membina ke atau komen meroboh ka…aku terima saja demi meningkatkan tahap majumia aku dalam kerja macam ni…Untuk pengetahuan korang…aku guna Adobe Illustrator + Photoshop + Photoscape = Wak Karjo itu…ahahaha…Adobe Illustrator baru jer aku try guna…download Ai, install and than terus lukis…almaklumlah first time guna tp ada baca skit la tutorial kat Kaixer.net pasal Ai…uhuhuhuhu…Sekian terima kasih….

9 Response to "Komen Sikit Hasil Kerja Tangan Miro"

  1. wak karjo sungguh hensem..
    haha..
    nice la..
    pandai ek guna sume tu..bagus..
    tak macam saya..buta IT (T_T)

  2. semat ah, ganti aku weh. x larat dah rasa haha.

  3. wak,teh beng segls!
    insyaallah,taon dpn bru byr..ekekeke


    pndai incik miro lukis.
    gud job..keep it up!

  4. Apa kata lepas nie lukis gambar aku lak ?

  5. smart laa. sukaa. ingat tu gmbr amik kat google ke apa, rupanya sendiri punya. tahniah. good job! :D

  6. out of the 3.. i only use photoshop =P

  7. waduh2..bagus sekali ya...hohohoo

  8. draw from scratch?
    hokeh dah ar tuh
    shadow lightning suma ada
    just detail ja kureng..keke

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails