Akhirnya Rahsia Mona Lisa Terbongkar


Eh, Encik ni bukan gambar Mona Lisa..Aar, harap maaf ye, emm rancangan ini tergendala sebentar….please try later….sekejap lagi sambung……ada masalah teknikal skit.

comic-p

Ramai para pengkaji seluruh dunia memerah otak mereka dan berhempas pulas untuk mengkaji misteri ini…..

2

Dan akhirnya, sekumpulan remaja telah berjaya membongkar rahsia di sebalik misteri lukisan Mona Lisa. Mereka telah mengkaji lukisan tersebut pada waktu malam di kala bulan mengambang. Dan ini buktinya, keratan akhbar dan berita di kaca tv telah disiarkan untuk pengetahun dunia.

Made with http://www.tuxpi.comnewspaper

Apa?,,,apa rahsianya yg berjaya dibongkar. Jom kita tengok hasil penat lelah sekumpulan remaja terbabit….

Rupa2 nya ini kerja dia…tiap2 malam dop exercise…ingatkan makan jamu…hahaha…..jgn marah ar lalalalalalala miro

30 Response to "Akhirnya Rahsia Mona Lisa Terbongkar"

  1. apesal aku baca MONA FENDEY lak td...

  2. @..nOj..
    biaq betoi mona lisa bleh jadi mona fendi..hahaha

  3. hahaha.. lu memang wat lawak lah bro..

  4. @Tn.Punya
    hahaha...gambar tu je lawak...aku xlawak sgt pun....hahaha

  5. @ZIANA ♥ FARREL

    sapa yg bengong ni...aku ke pic mona lisa tu...hahahah

  6. u like?...I like too...kahkahkahkah...I like mat rempit...hahaha

  7. @Bungakopi

    ahahahaha...xtau nak reply apa sebenarnya ni...ahahahahahah

  8. 1 kali hua 2 kali hua 3 kali hua...
    huahuahua..lawak lol..=p

  9. ngape org dlm kat atas tu jadi mangsa? ngape2???.. hehehe

  10. @cikgu isza

    mereka tu sumanya mangsa keadaan, tiada kaitan antara yg masih hidup atau yg dah xwujud dibumi ini...huhuhuhu

  11. Errr.. Tapi mona lisa mcm pendek lak.. Hahahaha.. ;p

    Yg lawak time pakcik tu dok mnghafal sifir.. Ahhh.. Dah sudah.. Hahahaha..

  12. @FarhanaDr

    hahaha...dia melompat sambil duduk tu..haha...biasa la org tua dah nyanyok

  13. Serius gila suda gua membaca...rupanya..pengsan kejapler..

  14. @Mr Kamikaze

    rilek bro..hahaha

  15. tu rrr silap bace dohhh ingat mona pendi. HIKHIKHIK.

  16. uikk? tertiba mona lisa leh lompat2 eh?
    huhu...
    salam ziarah :)

  17. @miss lolly a.k.a luvfareda

    mona fendi ke mona lisa ke janji mona...hahaha

  18. @Are'Ja_(",)

    nak try buat cam dia ka...kompom xusang...hahaha

    trimas sebab menjenguk

  19. Muahahaha nak ikut tips nie laaa , bersenam pada waktu malam.

  20. @touyakaruma

    bleh ar klu nak try...

  21. haha! knp kah nora danish mnjadi mgse sebegitu~

  22. @SuRayA^i.

    owh itu karya agung masa aku sekolah dulu...hahaha

  23. sengal la..mati-mati ingat entry sal mona lisa
    panggg sama kamu!

    ^^

  24. @FaTiN

    ....adus, hahaha...kita tgk sapa yg kena...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails